O podjetju

Naše podjetje PSC Stepan d.o.o. je specializirano podjetje na področju avtomobilizma in imamo več kot 25 letne izkušnje. V sklopu našega podjetja deluje avtokleparstvo, avtoličarstvo, avtomehanika, vulkanizerstvo, avtopralnica. Prav tako smo serviser za vozila znamke Ford. Poleg prodaje novih vozil lahko pri nas kupite tudi rabljene avtomobile.

V letu 2001 smo vstopili v prvo slovensko mrežo hitrih servisov imenovano “BHS-hitri servis“. BHS pomeni kvaliteten in cenovno ugoden hitri servis za vse avtomobile, neglede na njihovo znamko in starost.

V sklopu našega podjetja smo za Vas in Vaše potrebe po rezervnih delih odprli novi način prodaje in distribucije rezervnih delov. Nastala je spletna trgovina z rezervnimi deli in pnevmatikami. Pri nas boste lahko naročili le izdelke priznanih proizvajalcev, kateri imajo 1-letno garancijo.Večina proizvajalcev so dobavitelji priznanim proizvajalcem avtomobilov. Način naročanjaje sila enostave in priročen (navodila v rubriki “Pogoji prodaje”), za dostavo pa poskrbijo priznana dostavna podjetja (proti plačilu).

Zelo se veselimo Vašega obiska. Radi Vam bomo svetovali, pomagali in poiskali le najboljše za vaš avtomobil. Za kakršno koli informacijo nam lahko pišete na naš e-mail: info@pscstepan.si

Hvala za zaupanje

Splošni podatki o podjetju

PSC Stepan d.o.o., Ul.Marjana Kozine 4a, 8340 Črnomelj
Telefon: 07/30 61 810 ; Telefax: 07/30 61 814
Transakcijski račun: 02430-0020192149 , odprt pri NLB d.d.
Davčna številka: SI29542782
Družba je registirana pri okrožnem sodišču v Novem mestu.
Številka reg.vpisa: 94/00537
Elektronski naslov: info@pscstepan.si

Izpolnujemo vse pogoje za prodajo po internetu.

Zemljevid:
Klikni za ogled